Tuesday, 30 May 2017

TRAVELOG CAMBODIA: ITINERARY AND BUDGET 4D3N SIEM REAP

No comments
wehuuuu...assalamualaikum...
baru sempat nak update my latest trip aritu...
kebusyan standard la kalau ko dah g bercuti namenye..makanya masuk keje melambak2 la atas meja..
so, here we are...
nak share kat korang Itirenary yang korang boleh follow if korang ke Cambodia..


simple trip and free n easy je sbenarnye...
trip ni jadi pun sebab geram ngan tiket promo time tu...
flight return dapat RM164..not bad la..hihi
so, iti ni pun main redah je..cuti pon last minute approve..huhu

Tuesday, 16 May 2017

MENANG CONTEST BIG BABY FAIR LAZADA

2 comments
weeee....punye lame kan..baru nak update blog nih...
just nak share ngan korang2 sume yang ade tuk bace my blog nih...
tak bace pun aku nak simpan jadi kenangan jugak..haha

aku ni nak kate rajin join contest tu tak jugak..
if free memang aku join la...
and tengok free ke x..

ni cite throwback la ye...
aritu kan Lazada buat kaw2 nye sale sempena birthday Lazada..
aku join jugak contest tu tapi takde rezeki..
then ade contest tuk Baby Fair pulak..aku join jugak lagi...
nah..ni ENTRY tuk contest tu...
dah join memang kadang2 aku ni lupe due date diorang announce winner...
padahal hari2 time tu tengok page Lazada..haha
sampaikan kakak ngan abang aku kate aku ni dah ade share kat Lazada...herhh...