Monday, 27 March 2017

LAZADA MALAYSIA BIG BABY FAIR

8 comments




wehuuuu...Lazada 5th birthday's crazy sales still takleh nak move on..
sekali nampak "Big Baby Fair" yang memang ditunggu2 oleh sume parents..
yang xkawen ni pon hari2 duk membelek website Lazada tu..ni baby fair sure yang parents lagi la membelek ni...
membeli tu for sure ade... mane bole tahan tengok sales promotion last week kan...
so,this week...tengok lagi...hiihi
service..still the best.. yang last week sempat grab 3 items... 
one more item waiting for delivery..

usha2 website arini nampak "Lazada's Big Baby Fair" yang 
mana berlangsung start 27 Mac till 2nd April..
yang best korang boleh enjoy the promotion up to 85% tu...sape yang tak tengok tu memang rugi sangatlaaa... 
boleh kata sume barang baby dan keperluan baby ada dijual di Lazada..
dan untuk ibu2 and parents yang bekerja no more excuse tuk tidak shopping for your kids kan..
for me yang single ni plak..still ok for me tuk tengok baby fair..
almaklumla..anak buah ramai ok..haha
lame2 makcik die ni yang lebih2 beli baju baby..hahaha
so, jangan lepaskan peluang...
put Lazada into ur favorite search like me..hahahaha...



so, to show my support to this promotion, jom join contest dari Lazada tuk Baby Fair 

a) Apa jenama kegemaran untuk lampin pakai buang untuk bayi anda? (or future baby)?
DRYPERS
takde baby lagi pon i dah pernah shopping drypers kat Lazada..hihi..
yang penting keselesaan bayi menjadi keutamaan..

b. Susu formula kegemaran untuk bayi anda? (or future baby)?
DUTCH LADY
yang ni saya tak sure baby suka tak..tapi saya adalah peminat setia susu dutch lady dari dulu sampai sekarang...hihi..so it will be my first choice and of course dari nasihat pakar..

c. Pilih satu produk dari Lazada yang anda ingin beli untuk bayi anda? (or future children).
GOOD Stuffed Animal Cushion Kids Baby Sleeping Soft Pillow Toy Cute
aku yang xde baby pon geram tengok toy ni...
macam selesa sangat kalau baby tido duk peluk elephant ni...hihi..

so,apa tunggu lagi??
jom get ready tuk promotion yang berbaloi2 ni..
bukan hanya untuk parents..tapi semua orang juga sure excited dengan promotion ni...
happy shopping!!!
Happy Birthday Lazada!!!

8 comments :